A Simple Key For istanbul da 30 günlük hava durumu Unveiled

Wiki Article

Dün sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodosun etkili olduğu İstanbul'da kentin yüksek kesimlerinden sonra şehir merkezinde de beklenen kar yağışı etkisini gösterdi

İstanbul'un ani hava değişimine hazırlıklı olmak için tahmini hava durumlarından yararlanmak gerekir. Bu amaçla sitemizde yer alan haftalık ve ninety günlük hava durumu tahminlerine göz atabilir, aksaklıkları baştan engelleyebilirsiniz.

İstanbul'da kışın yağmurlu hava kadar karlı havalar da önemlidir. Daha doğu bölgelerinde olduğu gibi kalın kar tabakası oluşmasa bile kentte kışın soğBritish isles günlerinde kar yağışı meydana gelir. Özellikle yağmur ve soğUnited kingdom havanın birlikte geldiği Karadeniz kesimlerinde kar yağışı nedeni ile ulaşımın aksaması ve resmi tatiller söz konusu olabilir.

İstanbul'da yağmur yağışları çoğunlukla kış aylarında gerçekleşir. Ocak ve Aralık ayları kentte en fazla yağmurun yağdığı zaman dilimleridir. İlkbahar ve sonbaharda da yağmurlar, kışın kadar olmasa bile devam edin.

İstanbul’da hava durumu tahminlerinin doğruluğu, genellikle yüksek olmasına rağGentlemen, bazen İstanbul’da beklenmeyen hava koşulları meydana gelebilir ve bu nedenle hava durumu tahminlerinin doğruluğu düşebilir.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Ancak güney kesimlerinde kuraklık söz konusudur. Kuraklığın yaşandığı yani yağışların olmadığı bölgelerde yaz sıcakları daha yüksektir. Yağışlı bölgelerde ise yağmur ile birlikte gelen ılıperson bir iklim vardır. Bu ılımale iklim sonbaharın sonuna kadar devam eder.

Veri ve teknolojiyi iyi amaçla kullanma sorumluluğumuzun farkındayız. Verinizi kontrol altına alın.

Kışın soğuk zamanlarında yer yer buzlanma ve don tehlikeleri de söz konusudur. Çok sık yaşanmasa da bu durumlara karşı da tedbirli olmakta fayda vardır. SoğUnited kingdom havalarda ısı derecesi kadar don ve kar tehlikesine karşı da hava durumuna bakılması gerekir.

Bu tahminler, meteorolojik veriler ve hava durumu modelleri kullanılarak hesaplanır ve hava durumu tahminlerinin doğruluğu, meteorolojik verilerin doğruluğuna ve hava durumu modellerinin güncelliğine göre değişebilir.

Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Ancak güney kesimlerinde kuraklık söz konusudur. Kuraklığın yaşandığı yani yağışların olmadığı bölgelerde yaz sıcakları daha yüksektir. Yağışlı bölgelerde ise yağmur ile birlikte gelen ılıman bir iklim vardır. Bu ılıperson iklim sonbaharın sonuna kadar devam eder.

İstanbul'da yağmur yağışları çoğunlukla kış aylarında gerçekleşir. Ocak ve Aralık ayları kentte en fazla yağmurun yağdığı zaman dilimleridir. İlkbahar ve sonbaharda da yağmurlar, website kışın kadar olmasa bile devam edin.

İstanbul için hava durumu tahminlerinin doğruluğu, İstanbul’da mevcut olan hava koşulları ve gelecekte beklenen hava koşullarına göre değişebilir.

Report this wiki page